Programma Stiefkiekn

Optredens

Zondag 7 juli staat het dorp Westerbork in het teken van kunst en kunstenaars en kunsten. Je kan je de hele middag laten verwonderen door de 35 levende standbeelden in het centrum van Westerbork. 
Naast alle prachtige beelden die u deze dag kunt bewonderen in Westerbork, hebben we weer ons best gedaan om een leuk en divers programma op te zetten. Ieder jaar proberen we nieuwe activiteiten te koppelen aan Stiefkiekn, waardoor het voor alle doelgroepen leuk is om te komen en er naast het bewonderen van de beelden voldoende vertier en vermaak is.

Datum: 7 juli 2024
Aanvang: 12:00 uur
Einde: 17:00 uur
Toegang Gratis 

Fotowedstrijd

Stiefkiekn daagt iedereen die geïnteresseerd is in fotografie uit, om deel te nemen aan deze wedstrijd. De wedstrijd is alleen op 7 juli tijdens het evenement Stiefkiekn.

Wie:  Iedereen die fotograferen leuk vindt

Wat:  Living Statues 

Waar:  Centrum van Westerbork 

Wanneer:  7 juli 2024

Inzenden vis deze link:  

De link is tot 16 juli geldig!

 

LET OP:

Per deelnemer max. 2 foto’s

Workshops

Zelf altijd al eens willen ervaren hoe het is om een Stiefkieker te zijn? Tijdens Stiefkiekn krijg je de kans. Meld je bij de workshop tent en je wordt door een ervaren levend standbeeld in een aantal minuten getransformeerd naar een levend standbeeld inclusief kostuum en schmink. 

Aanvang: 12:00 uur
Einde: 17:00 uur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.