Optredens

Zondag 10 juli staat het dorp Westerbork in het teken van kunst en kunstenaars en kunsten. Je kan je de hele middag laten verwonderen op de kunstmarkt en door de 30 levende standbeelden in het centrum van Westerbork. Deze dag is de kunst niet alleen om naar te kijken maar ook om mee te doen. Zo kan je leren om een levend standbeeld te zijn. Ook verteld acteur Niels Brandaan mooie verhalen. En de waaghalzen kunnen, onder leiding van echte circusartiesten van jeugdcircus Bombari, leren hoe je een circusartiest wordt. Kom daarom met je hele familie zondagmiddag 10 juli naar het centrum van Westerbork. Toegang en deelname is gratis.

Datum: 10 juli 2022

Aanvang: 12:00 uur

Einde: 17:00 uur

Toegang Gratis

Plattegrond 2022
Lotus Westerbork

Parkeren

Parkeren in Westerbork is bijna overal gratis. Let u wel op de bebording waar u mag parkeren. Het centrum is voorzien van een blauwe parkeerzone, dat wil zeggen dat u daar max. 2 uur met gebruik van een parkeerschijf mag staan.

 

Parkeerplaatsen (onbeperkte duur):

De Groene Borg

Roesinghkamplaan

Industrieterrein

Hoogeveenseweg (binnenbebouwdekom)

Sporthal de Borkerkoel 

Hoogeveenseweg

Parkeerterrein de Voorhof

Workshops

Zelf altijd al eens willen ervaren hoe het is om een Stiefkieker te zijn? Tijdens Stiefkiekn krijg je de kans. Meld je bij de workshop tent en je wordt door een ervaren levend standbeeld in een aantal minuten getransformeerd naar een levend standbeeld inclusief kostuum en schmink. 

Aanvang: 12:00 uur
Einde: 17:00 uur
Toegang Gratis

Fotowedstrijd

Stiefkiekn daagt iedereen die geïnteresseerd is in fotografie uit, om deel te nemen aan deze wedstrijd. De wedstrijd is alleen op 10 juli tijdens het evenement Stiefkiekn.

Wie?  Iedereen die fotograferen leuk vindt

Wat?  Living Statues 

Waar?  Centrum van Westerbork 

Wanneer?  10 juli 2022

Opsturen?  Tussen 10 en 15 juli 2022                      naar:  info@stiefkiekn.nl (in JPEG)

 

LET OP:

Per deelnemer max. 2 foto’s!